When i grow up

Jag tänker ofta "bara två och ett halft år kvar". När jag fyller 18 så kan jag bestämma själv var, när och vad jag ska äta(och inte äta). Så himla skönt. Det är verkligen räddningen vissa dagar.
Typ när mamma läger upp en kvadratmeter lasagne på talriken och sätter sig mitt emot för att se att jag verkligen skrapar talriken efter mig. Bara två och ett halft år kvar

Tänk sen när man ska flytta in i sin första lägenhet. Jag vill skitgärna flytta ihop med en eller flera pro-ana kompisar. Typ pepp hela dagarna. Så kan man sitta där när klockan är sju på kvällen och ba "ska vi ta en bit gurka eller? Nä, inte idag heller". Haha, my dream typ.
Funderar ni mycket på framtiden?

Detta ska finnas i mitt kylskåp/skafferi:


I wannna party whitout food

fick en inbjudan till fest igår av min kompis. Jag blev skitglad och sa att jag jätte gärna kommer. Jag menar, det är min förra bästis(vi ses inte så mycket längre) så det är ju klart att jag vill fira hennes 15 årsdag.
Problemet är bara att hon har järkoll på mig. Eftersom vi var bästisar under tiden som jag var på behandlingshem så är hon ju fullt medveten om att jag är totalt kaloribesatt. Vi ska äta tacos, det kommer bli svårt att diskret kunna äta ett halft bröd. Ångest ångest ångest...
* Vad ska jag ha på min: Jag ser ju tjock ut i allt...
* Tacos: Brödet innehåller kolhydrater(och socker) och man kommr behöva äta minst ett.
*
Alkohol: ...ja, ni fattar. Kanske kommer kunna spela, det beror ju på hur många det är och hur fulla alla är.
* För drinkar: Bååååååååål, haha min värsta fiende i hela värden. Man vet inte vad folket har hällt i, hur många kalorier det är och man kommer inte undan den heller.


En frulle

Jag sitter här och äter frukost. Eller ja, frukost och frukost. Vet inte riktogt om min hemkunskapslärare skulle kunna kalla detta för en fullvärdig frulle, haha. Mina naglar går av hela tiden. Och om de inte går av så flikar de upp sig. Jag har några Silicia kvar men det är inte många. Problemet med dom är bara att man måste ta typ fyra om dagen och det är skitsvårt att komma ihåg. Sedan så ska man ju ta dem i samband med måltid och det gör de hela ännu svårare, haha :P

Min fullvärdiga frulle:
1 kopp naturdiet + 1 glas med c-vitamin + 1 glas med b-vitamin + 2 Silicia = 120 kalorier.


Bara jag som är besatt av "mellanrum"?


Hata kalorierna

Jag kom precis hem. Det är så himla kallt ute. Sedan är det blött och äckligt också vilket gör det hela ännu värre.
Vi hade dans idag på idrotten. Jag trodde typ att jag var duktig på street, tills den 21 åriga - skit snygga - instruktören visade hur man skulle dansa. Guuud, jag var typ sämst av alla. Rörde mig som en pinne och kom inte ihåg ett enda steg. Började faktikst nästan grina en gång, haha. Nej ursch, det var verkligen inte mig grej.

Det blev tröst med en twix, en liten påse M&M och en snickers. Bad, bad bad.
Funderar dock på om jag ändå kommer klara "dagens kalorier". Enligt min mobil så kan jag(kvinna på 15 år) äta 1300 kalorier. Jag ska räkna nu!

Frukost: havre ringar med mjölk = 111 + 45
Lunch: vegschnitzel med sallad= 160(?) + 10
(ångest-)mellis: Snickers, M&M och Twix = 600?
Mellis nummer två: funlight = 2
...Okej, det blir = 917

Jag satsar på att komma under 1300 nu. Wish me luck!

Hata kalorierna, älska färgerna!


Light is my shopping

Nu kom jag precis hem från Willys. Känner mig duktig som gick dit istället för att ta bussen. Iof, så var det nerförbacke hela vägen. Men det betyder ju uppför backe hem. Enligt iforms mätning av rundan så har jag gått fem kilometer. Hmm, tvekar dock på att de siffrorna faktikst stämmer.

Min shopping:



Coca cola zero - sprite zero - powerking light - Fun light . Läckerol - extra - extra - extra

Light is my Light

Imorgon ska jag göra en grej, hehe.
Mina päron är totalt emot allt som har med lightprodukter att göra. Det är skitdumt. Eller nej, jag ångrar mig. De har inte någonting emot lightprodukter. De har bara någonting emot allt som innehåller få kalorier.
Jag vet, det är helt sjukt! Därför får jag lösa det såhär, hehe.

Imorgon funderar jag på att dra till... Netto, willys(vilket är billigast) och lagra upp rejält med Light! Det blir Funlight, Cola light, sprite Zero, Cola zero och kanske en eller annan powerking light. Mums!
Sedan så ska jag lägga det i en väska och gömma den på tomten. Men vad fan ska man göra?
Om jag har väskan på rummet så kommer allt bli varmt och äckligt och så kanske det blir som med cidern(ska försklara en annan dag).
Nu under vintern så är det iallafall kallt utomhus, så varför inte. Det blir lite snopet om det kommer förbi en granne och hittar väskan bara, haha.

Men vad säger ni? Är det inte en döbra idé?

R + L + C + R = Moi!

Åh, det är sååå spännande att starta en ny blogg. Det käns nästan som årsskiften. Det är början på något nytt och man vet aldrig hur det kommer att bli. Antingen så tröttnar mar efter några dagar, eller så blir det party ett bra tag framöver.
Ska vi betta på det sistnämnda alternativet?

Vem är jag?
Kommer ni ihåg när man var fem år och hela världen var rosa. Varje kväll ville man ha paljettklänningen till dagis och om man inte fick dricka o'boy ur den rosa muggen så blev hela morgonen fel. Den perioden brukar de flesta dock växa ifrån när de är runt 8-10 år gamla.
Vilka har sett filmen "Leagally blonde"? ...sjukt bra film måste jag säga.
Jag gillar Carlona gynning. Den bruden står för vad hon tycker. När hon väl har bestämt sig, så kan ingen ändra på det.
Paolo Roberto är också rätt cool. Men mest för att han har stora muskler, bra kondis och är sjukt snygg i badbyxor.

Rosa-fyra-års-perioden + Leagally blonde + Carolina Gynning + Paolo Roberto = Moi!

RSS 2.0